Mozi: The Dark Knight.

– Mondd ki – mondta Jul a film után.
– Nem olyan jó, mint az előző – én.

Nem, nem, és nem.

A Dark Knight nincs olyan jó, mint az előző rész (amiből megtudtuk, hogy Batmannak hobbit ősei vannak), és pláne marhaság, hogy a filmtörténet legjobb filmje lenne, mint ahogy az IMDb userek sugallják. Hogy ez a film jobb, lenne, mint (Jul példája) a Keresztapa? Na ne vicceljünk már.

Az előző részt kétszer láttuk moziban (emlékeink szerint), míg a mostanira megkockáztatom, hogy az egy is sok volt: ez a film tipikus vasárnap esti DVD treat, annak viszont jó. (Legalábbis most pont valami ilyesmi robbanós-futkosós cuccot készülünk újítani.)

3 hozzászólás “Mozi: The Dark Knight.” bejegyzéshez

  1. Ahh, köszönöm a megerősítést, már kezdtem azt hinni, hogy bennem a hiba.

  2. Csatlakozom! Ha Heath Ledger nem olyan Joker, mint amilyen, akkor egy kalap szart se erne az uj Batman. Egy film ezerfele erzest tud kivaltani: izgalomat, felelemet, megdobbenest, orditva rohogest, szomorusagot. En csak egyet ereztem: rettenetes unalmat, es vegig az jart a fejemben, menyire sajnalom, hogy HL ket jo szerep utan (Brokeback Mountain-kovboj, Joker) ilyen koran kivonta magat a forgalombol.
    Kivancsi vagyok, hogy Nolan csinal-e meg valaha olyan filmet, ami annyira bejon, mint a Memento.

  3. Egynek elmegy, nem nagy szam, de me gmindig jobb mint a fiX-aktak jajdenagyon hinni akarok, aztan meg nyamvadt pufok ufo-k sincsen benne :D

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.