Koplalós nap.

A szokásos okokból (igaz lehet az asztrológia, hogy a nyilasnak folyton baja van a beleivel?) koplalok: pirítós, sonka, htk, és ami a legfájdalmasabb: no kávé. Jelenleg (3 early grey után) fáj a fejem és legszívesebben aludnék, pedig tulajdonképpen eleget alszom. Szóval működik ez a kávés függőséges dolog. Képzelheted, milyen produktív vagyok.

A netem meg szolidaritást mutatva szakadozik: vagy a Fon router (80%-os packet lossok időnként), vagy a DSL modem, vagy mindkettő tönkrement, úgyhogy most vagy Voda 3G-zek (de azzal nem tudom letölteni a sok-sok legális tartalmat Bittorrenten), vagy olyan az online státuszom, mint az Asszír Birodalom.

Cserébe Betonkával megtaláltuk az ultimate üléspozíciót, ahol úgy tud a kezeimen és az ölemben feküdni, hogy én közben dolgozom, persze csak azután, hogy az evil egér- és egyéb kurzorok kergetését megunta. Kéne fotóznom, tudom, majd fogok is.

Egy gondolat “Koplalós nap.” bejegyzéshez

  1. Kelt szerint:

    A Fonerám nekem sem viselkedik jól – nem ad IP-t ha olyanja van – az elmúlt két hétben. Eddig azt gyanítottam, hogy a hűtése elégtelen (FON 2100-as legelső típus, tojást lehet rajta sütni), de lehet hogy akkor a legújabb firmware se oké.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.