Boldogságfóka, randipálma.

A múlt hétvégi esküvőről errefelé keveset lehetett olvasni. Ennek oka az volt, hogy többnyire titkos projektek futottak: kórusmű (Eric Whitacre – This Marriage) a Városminor és barátok részvételével (köszi), zenekar (lee a dobok mögött!) zenészek és barátok részvételével (köszi), vad tandemezés, you name it…

Ja, és fotózni se nagyon volt érkezésem, pont a fentiek miatt, de nagyon jó fotós volt, úgyhogy nagy várakozással tekintek a képek elé, amint lesznek — illetve végre for the record jelleggel feltölthetem az egyetlen képszerű képződményt, ami a próbafolyamat alatt készült. Készült egy videó is, de annyira kezdeti stádiumában kaptam el a művet (és a végén annyival jobban sikerült), hogy sajnos nem lesz publikus, sorry van, pupák.

Mindenesetre lezajlott, jó volt, a boldog ifjú Nemes-Balogh pár pedig már Olaszországban sütteti magát, innen is sok boldogságot nekik!

Egy gondolat “Boldogságfóka, randipálma.” bejegyzéshez

  1. Lee a dobok mögött, wow. Ha lesz valami megmozdulás, akkor mindenképpen szólni. (A álló tam feletti cin egy crash vagy crash ride?)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.