Melyik bank?

Melyik bankba meneküljek az OTP-ből? CIB kizárva, Raiffeisen esélyes, KHB kondíciókról mit sem tudok, azon kívül meg szinte nincs is bank. Jó gondolkodás ez?

17 hozzászólás “Melyik bank?” bejegyzéshez

 1. laci szerint:

  Nem.

  Duna Takarékszövetkezet
  http://dunatakarek.hu/index.php

 2. dw1 szerint:

  az osztrák mezőbank sztem remek választás.

  online kitöltöd a szerződést, egy két munkanap alatt átfut rajtuk és csak aláírnod kell bemenni.

  korrektek, proaktívak, jó az online rendszerük is.

  nekem az elektronikus (net+mobil) használatra kihegyezett lendület csomagom van, 3 ingyen felvét per hó, bármelyik hazai atm-ből, bővenjó.

 3. Babarum szerint:

  Ehhez mit szólsz? Persze csak akkor éri meg, ha a havi 150 ezer forint rákerül…

 4. atlantic szerint:

  lendület számlacsomag raiffeisennél.

 5. karlsruhe szerint:

  rafi, nyilván.
  ha esetleg beállsz dolgozónak a BME-re, további kedvezményeket kapsz

 6. Fruzs szerint:

  OTP-től menekültem én is, Nándival átrágtuk magunkat néhány bankon (BB, K&H, CIB, Citi, Raiffeisen) és a Rafi maradt.

  Online szerződés, a városban minden második sarkon bankfiók, én kedves ügyintézőhöz kerültem, szép (és egyedileg is dizájnolható) dombornyomott kártya, netbank, mobilbank, mi kell még? :)

 7. trj szerint:

  az erstes tapasztalatok is jok hosszu evek ota, magan es uzleti szamlan ugyszinten, online felulet is jol hasznalhato (cib az rettenet)

 8. GeGe007 szerint:

  unicredit, egyenlőre csak az a bajom vele, hogy kevés az ATM.

 9. will szerint:

  Budapest Bank teljesen rendben van. netbank jó, telefonon értelmesek, díjak hozzák a nagy átlagot. és a reklámok is viccesek. :)

 10. Pix szerint:

  MKB-s vagyok, de csak a céges partnerkedvezmény miatt. Egyébként Rafit, CIB-et nézném meg. Ha munkáltatód KSP az MBK-nál, akkor lehet ilyet nyitni.

  Az OTP-vel sem az volt a bajom, hogy csúnya a logója, hanem az, hogy minden szarért dézsmát szedtek, míg most az MKB-nál párszázezer forint szabad (le nem kötött) számlapénzre kapok 1500 Ft kamatot (5%), míg az összes költség 700 Ft. Ebben van 3 csoportos beszedés, 4 állandó utalás, 2-3 eseti utalás havonta. Havi 2 kp felvét bármilyen ATM-ből ingyenes, Mastercard Classic kártya féláron, ingyen netbank.

  Egyébként az összes díjat nézd meg. Pl itt:
  http://pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_bankiszolgaltatasok&switch-content=pszafhu_bankiszolgaltatasok_20050729_7&switch-zone=Content%20Zone%204&switch-render-mode=full

 11. vsz szerint:

  OTP-bol orias (atveres-szagu, PSZAF-en – mindhiaba – futtatott) bukta utan a CIB-hez menekultem, minden rendben van es mukodik. Rafi-rol is jokat hallok.

 12. dome szerint:

  akkor sem szolok hozza :)
  a fentiek (es gondolom majd a lentiek is) mind igazak

 13. karlsruhe szerint:

  hülye vagyok, hülye vagyok, hülye vagyok!
  erstét akartam mondani!

 14. ee szerint:

  Mindenképp érdemes itt kezdeni:

  http://pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_fogyasztoknak

  Nagy össszefoglaló Excell táblák vannak minden kategóriában (személyes bankszámla vezetés, vállalati bankszámla vezetés, lakáshitel). Néha a fogalmak kicsit bonyolultak, de alapvetően nagyon haszon összehasonlítások.

  Arra a kérdésre nyilván nem válaszol, amit burkoltan feltettél (kinek mi a szubjektív tapasztalat). De objektív szűréshez -szerintem – nagyon jó, pl. arra, hogy kiválaszd azt a 3-4 bankot, ami egyáltalán szóba jön.

 15. Uooááá szerint:

  Nekem 2003 óta van Rafi, alapvetően meg vagyok velük elégedve, bár néha úgy érzem, hogy kezdenek elOTPsedni. Most perpill ki vagyok rájuk akadva mert kitalálták hogy a bankkártya- és számlaműveletekről küldött SMS-ekért fizessek…
  Asszonypajtás Unicreditnél van, nem tud rosszat mondani róla, bár OTP-től ment át attól meg bármi jobb. Az SMS itt is pénzbe kerül. A netbank mindkét banknál jól használható, az Uni tokent használ, a Rafi SMS-ben küld egyszer használatos jelszót a 10000 Ft-nál nagyobb átutalásokhoz.
  A Rafinak van annyi előnye, hogy ha már van egy forintszámlád, ingyen tudsz devizaszámlákat nyitni (és vezetni – azaz nincs havi költség sem). Ha ezen változtatnak menekülök – már ki is néztem a CIB Online számlacsomagot.

 16. Babarum szerint:

  Ha meghoztad a döntést, akkor írj egy rövid postot róla plíz.

 17. tamas szerint:

  cibbel mi a baj? az applet? az applet ne legyen baj, teljesen jol mukodik, es talan szekurabb is, mint az egyszeruen xss-elheto ajax-gay webappok. nyilvan neha szopkovic, de tulelheto (:

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.