Erdész update.

Nos, kuplung is, meg nem is.

Az első jelentések szerint kuplungtárcsa. A visszagurulás-gátló (asszem inkább kötőjeles lesz ez) a kuplunghoz és a fékmunkahengerekhez van kötve, ha gyászol a kuplung, gyászol a v.g.-g. is.

Aztán kiderült (csere után), hogy

  • az autóban eddig Legacy nyomótárcsa volt (kisebb, mint a Foresteré), ami magyarázza a kemény kuplungolást, illetve hogy
  • a kuplungtárcsa az előzetesen kalkulált 66 ezer helyett 160 ezer forint, munkadíj és áfa nélkül.
  • Ja, meg az is, hogy iszonyat kopottak a féktárcsák, de ez más téma.

Úgyhogy maradt az, hogy az Erdész kapott egy nekivaló nyomótárcsát (de kuplungtárcsát nem) meg új féktárcsákat, én gazdagabb lettem az élménnyel, hogy láttam szétszedve kuplungot meg tárcsaféket, és szegényebb 48 ezze, számlástul. (Ahhoz képest egész jól megúsztam.) A kuplung pedig elvileg így a rendes nyomótárcsával ellesz még egy darabig, a v.g.-g.-t utánaállították, az eddigi tapasztalatok alapján nem ragad (légy a hajad szobrásza).

Az eresztős gumit Jul már múlt héten megcsináltatta, úgyhogy jelenleg (kopkop) hibamentesek vagyunk. Felkészül a csíkot húzó első ablaktörlő.

4 hozzászólás “Erdész update.” bejegyzéshez

  1. Imprezás cimbi esküszik valami rákospalotai elfogultan subaru-s szervizre, meg van egy a szépvölgyi úton is. Ha esetleg rászánod magad a kuplungra is.

  2. szépvölgyin voltam, arról tudtam én is. a rákospalotai is érdekel, át tudod küldeni magánban? köszi.

  3. kuplung + tárcsafékek 48k-ért??? vennem kell egy ilyet… ;)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.