Microsoft spam.

Microsoft spamet hozott a posta ma reggel. Külön élvezetes az “Ön, mint hűséges ügyfelünk” szöveg. Oké, vettem cégnévre notebookot előtelepített XP-vel, de ugye nem kell ecsetelnem, hogy az csak addig volt rajta, amíg haza nem értem…

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük figyelmét, amellyel az elmúlt évek során Ön, mint hűséges ügyfelünk tisztelte meg cégünket!
Az elmúlt időszakban számos fejlesztést, újítást hajtottunk végre, annak érdekében, hogy még kifinomultabban, még inkább az Ön igényeinek megfelelő formában tájékoztathassuk legfrissebb híreinkről. Ezen törekvésünk kapcsán a Microsoft ügyfél-kommunikációja megváltozik, és annak érdekében, hogy az Ön tájékoztatása a jövőben is magas szintű és zavartalan maradhasson, arra szeretnénk kérni, hogy a levelünkben található linkre kattintva látogasson el adategyeztető oldalunkra! Ha az adatokban változás történt, akkor kérjük, hogy aktualizálja azokat! Hiszen ahhoz, hogy folyamatosan tájékoztathassuk Önt a legújabb termékeinkről, fejlesztéseinkről, kereskedelmi ajánlatainkról, a képzéseinkről, eseményeinkről és rendezvényeinkről, megfelelő adatokkal kell, hogy rendelkezzünk.

Mindez kiemelten fontos számunkra, ezért kérjük, hogy áldozzon néhány percet adatainak ellenőrzésére!

Mit kell ehhez tennie?

Ahogy azt fent említettük, az alábbi gombra kattintva eljuthat a Microsoft adategyeztető oldalára. Az oldalon megtekintheti, hogy jelenleg milyen személyes adatok kerültek rögzítésre az elmúlt évek folyamán a rendszerünkben .

  1. Kattintson az Adatok ellenőrzése gombra!
    Amennyiben a gombra kattintva nem jelennek meg az adatai, úgy kérjük, kattintson a www.microsoft.hu/adatkezeles linkre és adja meg e-mail címét, valamint jelszóként a következő 8 jegyű kódot: [kód]
  2. Az új ablakban megnyíló oldalon, kérjük, ellenőrizze és amennyiben valamely információ megváltozott, frissítse adatait a rendelkezésre álló beviteli mezőben!
  3. Amennyiben minden adatot helyesnek talál, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat és fogadja el azt, ezzel járulva hozzá a további kommunikáció folytonosságához. A hozzájárulás bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható.

A hozzájárulás gombra kattintva az Ön személyes adategyeztetési oldala zárolja magát és a továbbiakban elérhetetlenné válik.

Reméljük, hogy adatainak frissítésével folyamatosan napra kész és releváns információkkal szolgálhatunk Önnek a Microsoftról, illetve termékeinkről és szolgáltatásainkról!

Üdvözlettel:

Microsoft Magyarország Kft.

Egy gondolat “Microsoft spam.” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.