Allegro Betono.

to: Városminor
date: Thu, Jul 23, 2009 at 5:32 PM
subject: Re: [Varosminor] Kottafelelősök
mailed-by: lipilee.hu

jelentem, nálunk van egy adag kotta, ami
– valószínűleg nagyrészt Ubié
– valószínűleg a Somaesküvő próbán hagyta ott

és amit azt hiszem hétfőről keddre virradóra Beton is megtalált az éjszaka kellős közepén. el sem hinnétek, mekkora zajt lehet csapni egy adag kibaszott papírdarabbal, és hogy ez egy macskát mennyire le tud kötni. kijelenthetjük, hogy Beton tulajdonképpen Eric Whitacre This Marriage című darabját dolgozta át kottapapírra és macskatappancsra, legalábbis ha asszumpáljuk, hogy a szanaszét szórt kottalapok nagy része a This Marriage kottája volt. (de ugyanígy lehet Csángó-magyar dalok átirat is, stb., attól függően, hogy a művész mely kottákból dolgozott ugye.)
úgyhogy félálomban arra voltam képes, hogy az addigra a lakásban egyenletesen eloszlatott kottalapokat összeszedtem ahogy épp esett, visszatuszkoltam a tartókába, és rátettem egy súlyt, reménykedve, hogy ez eltántorítja a kis dögöt a John Cage-re hajazó zajművészettől.

lee

Update: Jul megjegyzése a témához annyi volt, hogy esetünkben nem annyira feldolgozásról beszélhetünk, mint inkább ledolgozásról — amennyiben Beton ledolgozta a kottákat az asztalról, ahol voltak.

Egy gondolat “Allegro Betono.” bejegyzéshez

  1. Dzsordzsi nagy kihívása :-) kár hogy hangfelvétel nem készült róla, és fogadjunk, hogy le se kottáztátok:-((

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.