Városminor évvégi koncertnaptár: mi a kotta?

A Kodály-verseny győztes, aranydiplomás Városminor kamarakórussal év vége felé még 3 helyen fogunk szerepelni. Nem írom sorrendbe, a legfontosabbat teszem a végére, tessék végigolvasni.

Szóval:

  • Most hétvégén (2009 december 12-én) a Kós Károly Általános Iskola éves karácsonyi koncertjén, a kékgolyó utcai evangélikus templomban. Régóta tetszik ez az épület, kívülről elég nagynak tűnik, ami biztos jót tesz az akusztikának — izgi. 2 darabot fogunk énekelni, de a program ennél sokkal hosszabb, úgyhogy kíváncsian várom.
  • December 21-én az év utolsó fellépése a Mikulásgyár rendezvénysorozat részeként fog bekövetkezni, a Felvonulási tér nagyszínpadán. “Az igencsak változatos műsorban a mi koncertünk 18:00-kor kezdődik egy harcművészeti bemutató és a United koncertje között.”
  • És végül a “nagy” karácsonyi-évzáró koncertünk, mintegy összegzendő a 2009-es évet, december 20-án kerül megtartásra 19:30-as kezdettel. A helyszín az akusztikai és egyéb szempontokból korábban már szuperül bevált hold utcai református templom, az V. kerület Hold utca 18 alatt. A tervek szerint az ilyenkor szokásos süti-pia mellett slideshow, tüzijáték és légibemutató is lesz, kihagyni ezért mindenképpen kár, főleg a kórustagoknak.

Gyere-gyere!

Egy gondolat “Városminor évvégi koncertnaptár: mi a kotta?” bejegyzéshez

  1. most így túl rajta, remek koncert volt, pompás karácsonyra hangolás…nem véletlen a sok bezsebelt díj :-) magam részéről a leghálásabb a gyönyörű kristálytiszta pianokért vagyok- ez a gyengém :-)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.