Adél 2 hónapos

Még 1 óra és Adél tényleg 2 hónapos lesz. Nézegettük a képeket és annyira hihetetlen a változás, főleg méretben, és sejtem, hogy ez egy darabig még így lesz. Változatlanul hiperjó gyerek, az éjszakák hosszabbodnak a nappalok mozgalmasabbak.  Súlyt és hosszat nem tudok mert majd csak kedden mérik az oltással együtt de már nem jók rá a 62-es cuccok. Volt olyan ruhája amit azalatt az idő alatt nőtt ki, hogy kimostam és kiraktam száradni. Túl lassan száradt meg.
Kommunikáció fronton a he-hé-hi-ho-hú beéneklés a favorit, erre mindig teli szájas vigyor a válasz és tetszőleges he vagy hö. Imádom, hogy úgy ébred, hogy fülig ér a szája. A hason fekvés még mindig a mumus, nem igazán tud mit kezdeni magával így de ekkora fejjel én se tudnék. A kezeit nagyon nézegeti már 2 hete és a játszószőnyegén a lógó tehénzsiráfot kitartóan tudja “ütögetni”- legalábbis a cél ez aztán vagy sikerül neki vagy nem. Nagyon figyeli az arcokról készült képeket, a heti Nők Lapja elején lévő ijesztően kimerevített mosolyú P. Mariannt is meredten nézte de kiegyensúlyozott fejlődése érdekében ezt inkább elvettük előle. Tetszenek neki a fotósoppolt fejű kisgyerekek a pelenkazacskón is és egyszer észrevettem, hogy a macskát is figyelte. Kendőben egyre nehezebb, egy hosszabb séta alkalmával már elég rendesen sajog a derekam, ideje valami új hordozóeszköz után nézni.
Egyik este kicsit úgy hangzott, mint akinek el van dugulva az orra ezért Lip el is szalad egy orrszívó-porszívóért amit szerencsére nem kellett használnunk…a porszívó segítségével de nem annak erejével szív…ööö…azért ettől egy kicsit félni fogok.
Nézegettem autóba való gyerek-figyelő tükröket is de nem találtam még meg a megfelelőt, ha valakinek van jó tippje akkor ne kíméljen, valami olyan kellene, amit a hátsó ülésre lehet valahogy felszerelni. Voltam már enélkül is vele autóval de nem volt jó érzés, hogy nem látom.

2 hozzászólás “Adél 2 hónapos” bejegyzéshez

  1. Az orrszívástól nem kell félni nem szívja le az agyát, nekem is és öcsémnek is használták szüleink direktbe porszívóval. Nyilván nem kell olyan mélyen benyomni :)

  2. @gergely
    Ezt majd mondd a gyereknek. ;) Az enyém már 2 éves múlt de még mindig remeg a félelemtől, ha meglátja. :( Hiába mondjuk neki, h ez neki csak jó. Valahogy nem érti meg. :o
    Hason fekvés: Az nálunk is mumus volt, mígnem aztán szólt a dokibácsi, h most már aztán tényleg jó volna, ha kicsit erőltetnénk a dolgot, mert kezd lepény-segge lenni a kölöknek. :)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.