Adél 3 hónapos

Technikai paraméterek: 7400g, soksok centi és még kék a szeme mindig.  Haja még mindig kevéske, az én gyerekkori hajmennyiségemhez hasonló.
Basics: eszik alszik rendesen, csak a késő délutáni alvás körül van valami fiaskó mert 6 óra felé már nem tud elaludni és iszonyú álmos fejjel abszolválja a hátralévő 1-2 órát. Fürdetés után 8 és 9 között valamikor pedig elalszik mint egy kisangyal és sorminta szerűen hol 5-kor hol 6-kor kel majd kaja után alszik még akár 10-ig is. Én szintén. Jeee.
Tudományok: hangosan dumál, szinte állandóan mondd valamit amit persze kevéssé lehet érteni mert állandóan a szájában van a keze :) Ha kivenné, biztos értelmes mondatok lennének vagy valamilyen matematikai tétel bizonyítása, mert annyira okos. Most éppen magával vagy Betonnal beszélget elmélyülten, ezt nem tudom pontosan megállapítani (mert megint a szájában van legalább 5-6 ujja). Pár nappal azután, hogy felfedezte a kezeit és azt is, hogy a végükön lévő kis virslikkel meg lehet fogni dolgokat látványosan fejlődött a hasonfekvési hajlandósága is, úgy látszik, hogy rájött arra, hogy a kezeivel meg is tudja támasztani a nagy golyófejét. Félig ülő helyzetben megpróbálja előrelendíteni magát mintha fel akarna ülni, a feje ettől kissé behimbál, ez roppant aranyos látvány. Esténként félálomban nyöszörög és nyújtózkodik mint egy jólfejlett nagymama. A sírás változatlanul nem az erőssége, napok telnek el úgy, hogy nem görbül lefelé a szája egyáltalán. Egyedül ez a koraesti lefekvés szokta kihozni belőle a csecsemőt, olyankor tanácstalanul állunk/ülünk fölötte és borzasztóan sajnáljuk.

Általában ilyen napközben: