Telepítsünk WP 4.1-et!

Frissült a WordPress, a 4.1 sok más mellett hozta az új default theme-et, a Twenty Fifteen-t is, ami szuper kis theme, egyszerű, reszponzív, pont az, amire nekem szükségem van ide.

Úgyhogy mostantól a blog kicsit arculatot vált, a főoldal egyszerre egy három posztot fog mutatni, bal oldlara meg kipakolom az 5 legutóbbi bejegyzést, sőt sőt SŐT: valami kis kategória listázást is kitettem (na jó tag listázás, mivel ugye nem használok kategóriákat), úgyhogy ha téged csak az Amszterdam vagy a KV Mellé érdekel (a két dolog, amiről leginkább szól ez a blog), akkor katt oda.

Ettől eltekintve úgy tűnik, hogy elrontották a teljes képernyős (“zen”?) módot, de igazából olyan ritkán használtam, hogy kit érdekel. Ja, és a magyar fordítás még mindig ez a modoroskodó T/1, de ezt már megszoktuk.

3 hozzászólás “Telepítsünk WP 4.1-et!” bejegyzéshez

  1. azert vicces, par hetig/honapig nem nezem a wp-t es mar ugrott pl. 3.8-rol 4.1-re ;) poen. a reszponzivitas meg 2014-ben alap kene legyen, hogy szegeny mobilon netezok is tolhassak faszan testre szabva a jo kis css media query-kkel, baromi bonyolult, valoban, foleg esetleg egy elore megirt css framework hasznaltaval. lol meg tl;dr meg stb acronym faszsagok

    1. nem tudom. dobjam ki?
      úgyse jön senki a nyitólapra, mindenki átkattint valahonnan.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.