Hollandia

Lipilee Hollandiaországban, avagy Hollandia a csodák csodája, avagy Lipilee esete Hollandiával, Lippilin és a hollandlámpás, szóval hollandiai kalandok és posztok gyűjteménye.

Monnickendammerung.

Azóta persze elkapott a gépszíj, de gondoltam posztolok pár fotót a múlt hétvégi Monnickendam bringázásról. Többnyire marha izgalmas lesz, a Waterland szokásos változatosságával (haha), cserébe tényleg szép, és a figyelmes autóbuziknak elhelyezek a képek között egy-két csemegét.

Tovább is van >>

32 km.

Már jó ideje ülök egy (konkrétan 2) videón, amit mindenképpen meg akartam mutatni nektek.

A téma az Afsluitdijk.

Tovább is van >>

Makróblog: bringák, kompok, madarak.

Rég nem bringáztam, de tegnap végre igen.

Bejártam a Twiske és Den Ilp környékét (Amszterdamtól északra), hazafelé mérgelődtem a 4-5-ös erősségű szembeszélen (valahogy itt mindig szembeszél van, én nem tudom hogy csinálja ezt ez az ország), meg Amsterdam Noordon eltévedve azon hogy nem elég hogy a Google Maps egyre szarabb autós navigálásra, de bringásra egyenesen használhatatlan. Good times, tessék itt vannak fotók, tényleg szép táj.

Tovább is van >>

Vakantieblog pt. 1: Friesland.

Bár a gyerekek zomervakantie-ja még tart, nekem vége a szabinak (2 hét; így jár az, aki májusban vált munkahelyet) — itt az ideje fotóknak. Első körben Friesland, mert itt kezdtük a szünidő utazós részét.

Tovább is van >>