D esete Z-vel

Flashing News:
D otthagyja kicsi, ámde Z kinevezése óta némileg megosztott IT staffunkat (a fejlesztői ágat, amiben én nem vagyok, szerencsére) és átmegy egy másik departmentbe. (Cargo-ba, de az végülis mindegy.)
Elemezzük ki ezt a helyzetet kicsit jobban.
Cégünknél az IT-ban lehet a legjobban keresni, a managerség után (ami viszont olyan erkölcsi tereh, hogy nem éri meg). Másrészt cégünknél a legjobb munkakörülmények az IT embereinek adottak. (Szerintem, persze más nem ért egyet azzal, hogy az jó, ha egész nap nem szólnak hozzád és tudsz dolgozni a saját tempód szerint, gyakorlatilag project-alapú rendszer szerint.) A többi ember keményen dolgozik (azt persze mi is!), és nagyon monoton munkát végez: egész nap ugyanaz a három munkafolyamat egymás után, és olyan sok van belőle, hogy egyszerűen nem bírják sebességgel (több jön be, mint amennyit el tudnak végezni). Szóval itt IT-n kívül dolgozni, szerintem, nem jó.
Ehhez képest az, hogy D olyan szinten megelégelte Z vezetési stílusát, hogy átkérte magát egyik dept.-ből a másikba, legalábbis érdekes. Kíváncsi vagyok a következő elhagyóra, illetve kíváncsi vagyok az új emberre, akit Z majd felvesz, izmosan, szakértően.
Másrészt essen le az LDAP keze, átok, szitok, hogy fogja magát, és replikálás helyett megesz 100% CPU-t és aztán kihal. Ez nem pont az a működés, amit elvárnék tőle.