Chomsky utsó.

Tegnap persze végülis bejutottunk Chomsky-ra, én némi késéssel. (Sejthettem volna, hogy mi lesz éjjel, mert odafele a Rákóczi úton is megzúztam kicsit az első felnit – egy másik padka; ez egy ilyen nap volt.) Nem voltam annyira ráhangolódva, mint a vasárnapira, de azért hatalmas volt. Chomsky nagyon oda tud mondani. (Azt akartam írni, hogy “nemkicsit nemegyszerűen odamond”, de hogy nézne ki egy kulturális jellegű postban, igaze.) Utána Terv presszó, utána St. Yuppie. A kettő között major felnizúzda, csak hogy kronológiailag is be legyen lőve a reggeli post.

Levi újra postolgat majd, átmenetileg a bekafarm.hu vendégeként, itt, aztán majd a sajátján, ha meglesz. (Ami talán szintén a lipilee.hu domainbirodalom vendége lesz, a csillogó új 100Mbps kapcsolatomon, új szerveren. Részletek később.) Úgy hiszem, szoftverszabadlamkról, választásról lesz tán szó, de hát vagyok én Isten, hogy lássam ezt előre? Nem vagyok bizony.

Kitaláltam, hogy gyűjteni fogom az olyan szókapcsolatokat, amiben az egyik szó anagramma, és erősen jelentést vált miatta a teljes cucc. Például “Nuclear War” – “Unclear War”. Jó, mi? (Volt még egy, még reggel – elfelejtettem. Majd jön újra.) Azt hiszem, Tibiék majd egyszer fel tudják használni valami tünti alkalmával, ha akarják.