Olaj.

Consumer Odyssey.

Hehe, likviditáshiány olajtársaságnál, ezzel el lehet viccelődni. Megszilárdult az olaj? Vagy most jöttek rá, hogy a kőolaj nem liquid? Bruhaha, látjátok a nagy műanyag füleimet, kedves nézőgyerekek? Bruhaha, bruhaha.
(Az persze továbbra is tipikus, hogy annak ellenére, hogy a Mol szerint semmi gáz nem lesz, hiszen kb. semmi közük az egész ügyhöz, azért az Index bedobja a pánikkeltő címet: “Gazdaság – Nem lesz benzin Magyarországon?”. Tiszta blikk, szomorú.)

Az este 10 körüli munkamegunásból aztán hajnali 1-es megunás lett, olyan fél hármas bealvással, éjszakai hatosoztam bazeg, ilyet szerintem vagy két éve nem csináltam, most is hiányzott a bringa, de azért egész tűrhető élmény volt. Lehet, hogy múlóban a szociofóbia? Persze ez a hatosozás volt kb. a hét közösségi élménye, társasági programja, ha úgy tetszik, ennyit már csak kibírok. Azt hiszem, kicsit sokat dolgozom még most is, és persze elbasztam, mert tipikusan az a hiba, ami fölött nem szabad túl sokat pöcsölni: fél óra, vagy 6 óra, tökmindegy, nem lesz meg. Hagyd a picsába, aludj rá egyet, kezdd el elölről, fél óra alatt meglesz második körben. Na én 6 órát pöcsöltem és kihagytam az alvást. Most aztán még ha az agyam rá is lenne állva (nincs; elutasít mindenféle gondolkodásra/koncentrálásra tett kísérletet), akkor se változna az a tény, hogy egyszerűen nem látok ki a szemem helyén placeholder-ként tartózkodó likon.
Azt kell mondjam, hogy
root@lipi:~# sleep 14400
És a legszörnyűbb az, hogy számológép (galculator) kellett a 4 óra kiszámolásához. (60x60x4=14400)