Sickday.

Feminin tervezés (kitakarítok, elintézek ezt, elintézek azt, vásárolok, stb.) után férfias megvalósítást nyert a betegszabi: a nap nagy részében feküdtem az ágyban, és filmeket néztem, aztán kikeltem az ágyból és filmeket néztem. Ezenkívül ettem. (És felhívtam az okmányirodát: 1 hónap ügyintézés után a megújított jogsim státusza: ügyintézés alatt. Legalább még nem vesztették el a postán.)
Ha jól számolom, ma 5 filmet néztem meg, bepótolva olyan lemaradásokat, amiket még kb. 2 éve írtam ki DVD-re, “majd egyszer megnézem aztán mehet kukába” felkiáltással. Ilyen a Szövetség (szemi-szar film), a Terminátor 3 (szintén szemi-szar, micsoda alliteráció, pedig a T2 nálam top 10 nomináns volt), és a Hulk (röhejesen szar film, de 1,5-szörös sebességre gyorsítva egészen vicces, amikor behéliumozott “Alvin és a Mókusok”-hangon nyomja a gonosz tábornok meg a zöld srác – még így is jópárszor bele kellett tekerni) – ezek DVD-ről (mármint 1 DVD-ről, .avi-ban), és a napot megkoronázandó megnéztük moziban a Lord of War-t és a Bin Jip-et.

A Lord of War totálisan kiverte a biztosítékot, és azt hiszem, beugrott a top 10-be, bár egyszer jó volna összegyűjteni azt a top 10-et, könnyen lehet, hogy top 50. Kemény film, oda van téve. Will, nézd meg és írj róla egy rendes kritikát, én annyiban hagyom, hogy 9/10.

Bin Jip talán nem a legjobb választás a Lord of War után, lassú folyású kis film, a mondanivaló totálisan érthetetlen maradt előttem (távol-keleti filmeknél gyakran megesik), de a hangulata kellemes, a soundtrack Cafe Del Mar-esélyes. A főszereplők meg nem fossák a szót, ami azt illeti, de hát az egy ilyen csendes környék ott keleten.

Továbbá 2000 mg C-vitamin, és egyéb nyomelemek kerültek bele a kicsi beteg kagylóhéj-szervezetembe, és kinyomtam egy pattanást az arcomon. (Kamaszsrácok, nincs remény: 27 évesen is pattanások nőnek az ember arcán.)

Egy gondolat “Sickday.” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.