Ubuntu és a lee átok.

Hihetetlen és égbe bassza az agyamat (még mindig és már megint), hogy én, aki 2 óra alatt fullos debiant telepítek, nem tudok most már talán hatodszor feltenni egy szájbakúrt Ubuntut.

2 hozzászólás “Ubuntu és a lee átok.” bejegyzéshez

  1. Mivel szivsz mar megint?
    Mondjuk en sokkal jobban szeretem a debiant. Nekem pl a breezy -> dapper upgrade teljesen tonkrevagta az ubuntu installomat.

    A debian sid-el soha nem volt semmi bajom. S az legalabb folyamatosan frissul. Igy nekem maradt az az asztali gepen, s gyalultam az ubuntut. Majd, ha kijon frissen a dapper, akkor ujra eloveszem.

    Egyebkent elotte se a wartyval, se a hoaryval, se a breezyvel nem volt semmi gondom. A dapper viszont masodjara mondja be az unalmast…

  2. Azér’ a mentségedet nem teszed hozzá: a raid tette be a kaput a telepítésnek. Lehet, hogy valahol lábjegyzetben ott van, hogy Ubuntuval óvakodj a raid-től. Csak atyád olyan lökött, hogy raid-et akar, mer’ már az asztali gépében is az van, Te meg bejöttél a csőbe. Lehet hogv makarónit (nem spagettit) kellett volna csinálnom vacsorára? Akkor azt írhattam volna, hogy bejöttél a csőtésztába.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.