Ubuntut installunk.

Ubuntut telepítek, ezúttal Frank segítségével, aki mögött már szmátalan sikeres install van. (A fejemet már szétkalapálták kemény tárgyakkal.)

Eddig egy telepítés utáni megmagyarázhatatlan nem-bootolás, majd a live CD indítása közbeni többszöri csontrafagyás a jutalmunk. A gép hónapok óta gond nélkül ment.
Stay tuned.

Update 12:59: Frank még küzd. Arra gondoltam, hogy írok Mark Shuttleworth-nek egy emailt, hogy mennék tesztelőnek. Ha fel tudok telepíteni egy Ubuntut, akkor kiragaszthatják a “lipilee ready” matricát, ami (mondanom se kell) sokkal többet ér, mint egy mezei “enterprise ready”.

Update 13:29: Ubuntu love. (Ubuntu szerelem.) Frank gyakorlatilag újraírta a bootprocesszt, bootol a vas. Most elmegyünk, és mustáros sültkolbász-darabkákat fogunk az arcunkba helyezni műanyag villa által, figyelve, ahogy a piros zsír hajszálcsövesség folytán felszalad a villa fogának résében. Kenyérdarabokat fogunk ekkor a kolbász után küldeni, és kovászos uborka lenyesett hengerszeletét.

2 hozzászólás “Ubuntut installunk.” bejegyzéshez

  1. A debil lyányokat én nem telepíteni szoktam, hanem növeszteni. Jól bevált sarge minimal install elő, és onnan dist-upgrade dapperre;)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.