EFOTT lolka.

Én igazán egy fesztiválkedvelő csóka vagyok, de magyarázza már el nekem valaki, hogy hogy lehet egy rendezvényt kb. 5 méterre tenni egy lakott területtől? Tőlünk a parti út fogja elválasztani a Globe Party Arénát meg a nagyszínpadot, ahol hajnali 5-ig, illetve 1-ig nyomják majd a közepesen népszerű magyar előadók, respectively. (A kételkedőknek a Google Earth idevágó screenshotját ajánlanám: a hivatalos rajzolt térkép nem jelzi, de az ott az út túloldalán, az EFOTT logo alatt egy formális kertváros a placc mellett közvetlenül, közérttel, fehér fakerítéses lakóházakkal, kutyákkal és homokozókkal. Az is megér egy misét, hogy a rajzoló milyen diszkréten elsunnyantotta ezt a tényt, és kis füves-fás zöldterületet álmodott a kertek és házak helyére. Nos, az ott a lakóövezet.)

Sejtem, hogy kb. a második napon fogják betiltani az egészet a gecibe: nehezen képzelem el, hogy egy nagyszínpadon este 10 után a Tanksapka törvényileg elviselhető decibellel játsszon.

Ha véletlenül nem tudnám, hogy kb. 1 kilométerrel odébb egy (adott esetben sokkal nagyobb fesztivál megrendezésére is alkalmas) elkerített kemping van, akkor se érteném, hogy hogy lehet ilyen hülye helyre beválasztani a fesztivál helyszínét. Persze a kempinget meg kéne fizetni, és nem elég csak a helyi önkormányzat prominens tagjainak vásárolni x kiló maláj kurvát.

Kíváncsi vagyok, hogy hogy történt a fesztiválhelyszín kiválasztása, a dolog lezsírzása az önkormányzatnál, a lakosság értesítése. (Azt hiszem ez utóbbi sehogy.) Ha EFOTT-szervező közeli olvasó vagy, jöhet kommentbe a reakció. (Legyél reakciós szervező!)

12 hozzászólás “EFOTT lolka.” bejegyzéshez

  1. Nemcsak magyar közepesen népszerű előadók lesznek, ha nem hazudnak.
    Amiket én ismerek, ami persze felvágás; csak hallottam a nevüket:
    Csütörtökön: Paul Simon, Sting
    Pénteken: Iron Maiden, AC/DC, Metallica, Doors
    Szombaton: U2, Rolling Stones, Pink Floyd
    Attól persze nem változtat azon, hogy az üdülőövezetben éjszaka 35dB a megengedett zajterhelés, ami gyakorlatilag csak madárfütty nélkül teljesül…

  2. attty agyának nem minden része működik már kielégítően. Az a sok nagy név, az persze nem lesz ott, csak a “tisztelet”, mint annak a színpad nevéből ki kellett volna derülnie; esetleg klónzenekar, vagy gépzene? 2ségtelen, hogy én ehhez nem értek… De 100-120 dB az biztosan ott lesz…

  3. Nem baj, anyácskám irigy hónaljmirigyes sztoriját úgyse überelheted. :))

  4. Leszedi a fejem, ha megtudja, de sebaj :) Történt, hogy megbolondult suhanc koromban IH koncert volt Siófokon. Öcsémmel lebaktattunk, majd a végén a kijáratnál találkoztunk anyukámmal, aki bringával utánunk jött, de csak messze tudott megállni, mert nem akarta lekötni sehova a szamarat. Majd aranyosan megjegyezte, hogy mennyire jó kis koncert volt ez, itt volt egy csomó elóadó, a Charlie, az Edda, a Padödö… :))

  5. Attty: Tribute zenekarok lesznek. Vagyis olyan magyar bandák, akik naaagy, általuk kedvelt külföldi zenekarok számait játszák, jól, rosszul. Azért ez a névsor nemkevés pénzt igénylene:))

    Azt meg hogy a zaj miatt mégha panaszkodik is valaki bármi lenne nem hiszem. Meg vannak az a megfelelő emberekkel beszélve…

  6. Dabra: köszi, rájöttem; volt már mea culpa, hamu & daróc (July 11, 2006 @ 10:18 am)

    Nem bízol a rendszerben, a demokráciában? :-) Én se… Ezek Zamárdiban a népfenség (meg a zseb~)

  7. Tisztelt Hozzászólók!

    Lehet, hogy épp a Ti külföldi vendégeitek fognak az EFott-on csápolni a legjobban. Miért baj az, ha az önkormányzat valamit beenged a településre? Ezzel népszerűsíti is a környezetét. Nektek valahogy úgy van, hogy ha van sapka a fején azért, ha nincs akkor azért. Hülyeség. Miért kell mindenen akadékoskodni?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.