A szélsőjobb megoldás.

A blog történetének politikailag talán leginkorrektebb postja következik. Ha ugrasz az ilyesmire, ne olvasd tovább: ez fikció, bármilyen hasonlatosság a valósággal csak a véletlen műve lehet. Richard Nixon nevű személy nem létezik.
Tegnap az x-edik Jäger után kidolgoztam a megoldást a magyar szélsőjobb problematikára.

Tudvalevő ugyebár, hogy a magyar szélsőjobb szimpatizál a palesztinokkal, tágabb értelemben az arabokkal. Röhej, igen, de van benne logika: az ellenségem ellensége a barátom, márpedig a palesztinok, tágabb értelemben az arabok esküdt ellenségei Izraelnek, tágabb értelemben a zsidóságnak.

A megoldás: elhinteni a magyar szélsőjobb berkeiben a libanoni helyzetet, majd charterjáratokat indítani Libanonba. Ott aztán változatos lehetőségek kínálkoznak a továbbiakra:

[Innen mégis kitöröltem egy részt. Megtartom magamnak, kormányok érdeklődése esetén elmondom, heh.]
Mivel szinte biztos, hogy az 1. pont teljesül, a leghumánusabb megoldás persze mindenki számára az, ha a charterjárat nem Libanonban száll le, hanem Izraelben, ahol persze a hatóságoknak előre szólunk, hogy egy charterjáratnyi szélsőjobbos érkezik, csináljanak velük, amit akarnak.

6 hozzászólás “A szélsőjobb megoldás.” bejegyzéshez

  1. Azonosnak tűnik az egynéhány évtizede a Népszabadságban közölt rövid, humorosnak szánt megoldás országunk kiemelkedésére a katyvaszból:
    “Üzenjünk azonnal hadat Svájc-nak. A magyar haderőt ismerve a svájciak egy pillanat alatt elfoglalják édes hazánkat, mi lehetnénk a 20. kanton. No akkor jönne el a kánaán.”

  2. kell egy nagy gép. ami az elefántokat hozta – izraeli jumbo – még kitérőt se kell tennie.

  3. Szerintem még valami kamerás embert (kamerás iván :) is küldeni velük, aztán a reality showt eladni mindenfele. És nem is kéne leszállni sehol, ott az ejtőernyő, lehet ugrani.

  4. Nemtom, én nem tartom magam szélsősemmilyennek, de nem annyira örülök, hogy egész országokat rohannak le azért, mert néhány balfasz felrobbantja magát. Ez kollektív büntetés meg emberiség elleni bűntett.
    Félreértés ne essék, nem azokat akarom védeni, akik _tényleg_ terroristák. Csak az ilyen háborúkban nagyságrendekkel több olyan szokott meghalni, akinek semmi köze az egészhez, azon kívül, hogy éppen megölik.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.