Világ barmai, egyesüljetek.

Ha a címben szereplő felhívásnak tényleg az összes barom eleget tesz (márpedig miért ne tenne, azért barom), akkor egész biztosan megtalálod köztük a notebook.hu policy felelősét. Na ezt figyedoda.

Akarsz venni 5 laptopot, mert olcsó. (Azóta egyébként elfogyott, szóval most már hiába akarsz.)

Felhívod a boltot, tennének félre 5 darabot ebből a modellből, mert neked kell. A válasz: nem. Nem lehet, mert egy vevő csak egy darabot vehet. (Mi már itt eldobtuk a hajunkat.) Mivel te egy aggyal is megáldott enba vagy, felteszed a kézenfekvő kérdést: akkor az működik, ha négy haveroddal bemész és egyenként megveszel 5 laptopot? Az igen, jön a válasz.

Innen szeretnék gratulálni a notebook.hu illetékes vezetőjének, aki ezt kitalálta, igazán piacbarát és jól átgondolt lépés.

Hab a tortán, hogy természetesen a számlákat se állíttathatod ki ugyanarra a cégnévre, de szerencsére magyar embernek erre is van általában megoldása…

De most komolyan, mi értelme ennek? Tipikus magyar szabályozás: hozzunk szabályt még akkor is, ha teljesen egyértelmű, hogy hülyeség az egész és könnyedén megkerülhető. Ilyen a magyar törvények jelentős része, illetve, hogy trollkodjak egy kicsit, ilyen a DRM is. De az már egy másik történet.

6 hozzászólás “Világ barmai, egyesüljetek.” bejegyzéshez

  1. Mostanaban nem olvasok tul sok jot errol a cegrol, azaz mondhatnam ugy is, hogy nem te vagy az egyetlen akinek problemaja van veluk. Mostanaban lenne aktualis valami olcsobb laptop vetele, az araik megfelelnek, deviszont amit olvasuk roluk, az mar nem.

  2. notebookhiányvan? merhogy anno eztet akkor amikor hiány'”gazdálkodás” volt
    ld. jegyrendszer

  3. Hi, adriankoooo! Csak eredeti csomagolású brand gépet vegyél ott. Ha sérült a csomagolás, másikat kell kérni. A kezüket és a papírokat is nagyon kell figyelni. Ha ott vásárolsz, legyen az legfőbb dolgod a minden határon túli gyanakvás. Kockázatos.

  4. adriankoo, most szervezunk egy laptop szallitmanyt olcson angliabol. (olcsobb mint itthon.) keress meg emailben.

  5. Vigyázatok, mert előfordulhat, hogy valakinek kell a provinciális, magyar billentyűzet. Angliában pedig nem azzal adják.

  6. irtad még régen, hogy ilyen meg oylan nyelven megvan a zahir. magyarul is? csak angolul tudok még, orosz meg francia az nem jo:)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.