A magyar egészségügy dícsérete. (Tényleg!)

AtTTY küldte be, hogy ne mindig csak szidjuk a magyar egészségügyet:

Azzal reklámozzák az ország egyetlen magánkórházát, hogy az egyetlen olyan intézmény, ahol fél órával a vérvétel után a teljes laboreredményt a kezedbe adják. (Alighanem erős csúsztatás, mert mit is tartalmaz az az eredmény? A reklám mindent kibír!)

Az Országos Gyógyászati Központban (a “Szabolcs utca”) a vérvétel után én annyi idő alatt kaptam meg a vizsgálati eredményemet, mint a kávémat a kedvenc kávézómban. Ez kb. 3 (három) perc… A vérvétellel, adminisztrációval együtt sem volt több, mint 10 perc.

Őket hol reklámozzák teljes oldalon az újságban?

Alá kell egyébként támasztanom. A Nagyival kapcsolatba kerülő orvosok is mind magas szinten űzték az ipart, lelkiismeretesen, profin. Azt hiszem az lehet a titok nyitja (“azt hiszem ma megtanultam valamit”), hogy a magyar orvosok még mindig kurvajók, csak az ‘Egészségügy, mint rendszer nem az – így ahol emberi tényezőről van szó, ott igenis jó tapasztalatokat szerzel. Így van ez?

7 hozzászólás “A magyar egészségügy dícsérete. (Tényleg!)” bejegyzéshez

  1. Eddig így volt, eddig hagyták őket dolgozni…

  2. Jó fogorvost, nekem is! Nem kell állami.
    Ja, a jó fogorvos nem elég, a szaktudáson túl kell mikrotömés lehetősége és olyan fogkőleszedés amikor valami port fújnak rá nagy nyomással. Fenti infrastruktúra nélkül ne akarjon a fogamhoz nyúlni, mert csak elcseszi.

  3. én tudom ajánlani a fogorvosomat, viszonylag olcsó, jó munkát végez, és az asszisztensének gyönyőrű szeme van (általában csak azt látom belőle, de azt makróban).

  4. jó fogorvost én is tudok, magánt, nagyon profi és jó felszereléssel

    a poszthoz: a kórházakban többnyire pozitív tapasztalatokat szedtünk össze (én és a családom) az orvosokkal, a háziorvosok tekintetében viszont ez már nagyon megoszlik… némelyik nem volt hajlandó megvizsgálni ha nem jelentkeztem be előre meg ilyenek (szerencsére ritkán járok orvoshoz…)

  5. A jó fogorvos nőből van, nem kis mellbőséggel, és pont a fogorvosi szék azon karfájához támaszkodik combjával (vagy combjaival… fúú…), amelyikbe Te görcsösen kapaszkodsz… Ez megfelel a teljes érzéstelenítésnek. (Persze, ezt többnyire csak olyan kromoszómakészlettel tudod értékelni, mint az enyém.)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.