Whirlpool Online: mitől?

Sütővásárlás, most nézd meg ezt: ez a Wirpool márkabolt válasza az új kor kihívásaira? “Whirlpool online”, de mégis mi a fasztól online? Azért, mert feltették az internetre a képet? Se online rendelni nem lehet, se egy emailcím, hogy akár érdeklődhess? (Igen, ha kattintgatok és mindeközben megjegyzem, hogy AKZ 421, akkor írhatok emailt. Kösz.)

Mindeközben a magyar net telis-teli van rendes online boltokkal, ahol ráadásul jó 20%-kal olcsóbbér’ kapod meg a terméket, mint a hivatalos Whirlpool árak. Én most pl. innen rendelem meg a sütőmet. (Az energiaosztállyal buktam már be, kakkantok a “B” jelzésre.)

5 hozzászólás “Whirlpool Online: mitől?” bejegyzéshez

  1. Vegyük észre, hogy ez nem a Whirpool, hanem a ló**** és társa szaküzlet kft.

    Tipikus kisker trükk, nyúljunk valami jó domaint, jelenjünk meg a globális márka nevében, mintha mi lennénk az egyetlen és hivatalos magyarországi főbejárat.
    Ezen felül viszont szarunk bele, mert a fagyasztót úgysem neten veszi meg a paraszt.

  2. és törjük meg a Whirlpool Magyarország oldalát, hogy kerüljünk fel oda, mint a 3 márkakereskedő egyike? mert erre onnan találtam rá.

  3. Mi éppen tegnap vettünk Whirlpool gázfőzőlapot, de előtte csak online nézegettünk. Egy helyen akciós volt, telefonon azt mondták van még egy darab, lefoglaltuk, mikor odamentünk kiderült, hogy elszámolták magukat. Készletnyilvántartani sem tudnak. Ezért kiszereltük a demokonyhából. :)
    Viszont anyámék gáztűzhelyét mi is neten rendeltük, jövőhétre jön elvileg.

  4. mi végül felesben nyomtuk, a sütőt a netről, főzőlapot boltból – mindkettő szerda körül jön.

  5. Nem kell semmit megtörni, ezt nem mondtam. Csak válasszunk megtévesztő domaint és az eredeti cégnevünket dugjuk el valahová…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.