Speed test.

Csináltam sebességtesztet itthon: 2 Mbps lefele, 70 kbps fölfele. Nem mondanám jó (Yo) eredménynek egy 8096/512 csomagtól.

Szerintem elkezdem a számlának csak a negyedét befizetni.

4 hozzászólás “Speed test.” bejegyzéshez

  1. nekem anno, amikor volt ilyen, akkor betelefonáltam, s rendezték. Persze amikor a kiesés volt, akkor nem szerettem őket annyira…

  2. hat, nem tudom.

    nekem ugye upc van, es – no reklam – de hadd mondjam itt el, hogy a nagyobb csomagba leptetes (5mbps down / 768k up) bejelentese es az eletbe leptetes kozt eltelt vagy 60 perc. Es nem kellett meg ujra se inditani a modemet. Eddig nem igy ismertem oket, szoval ez most Respect igy nagy betuvel. Igaz 8k korul van havonta, de mivel az elmult kb. 1.5 ev alatt miota veluk tolom semmi gond nem volt csak ajanlani tudom. Kulonosen hogy igy szivsz ezzel a szerencsetlen yo nekeddel. Tenyleg yo ez neked?

  3. nekem is datanet vancsak 5,3mbit volt a max fel meg 400k..de nem ez a yoneked bár lehetne.Vmajori park nál lakom(12.ker moszkvatérmelett) kb.150m re a FŐközponttól ami zsinórban(bemérték elvileg)800méter alatt volt.2hét után sikerült kigyunni a Tcom os ADSLGuru nak megnézett minendzsinor mit bir kinti Tcom os “utcai” doboznál is és a ház között meg a központ között is minden között :)) azt mondta a végén hogy régi PORTon voltam az utcai dobozban,szól a Mekkmesternek 1-2 óra és átköti…megtörtént..nem is volt net 2-3óráig aztán láss csudát lett 3mbitMAX.nagyon örultem hogy sikerült az 5ből 2őt lefaragni de még vártam a reklamalásra mert másnap márc.15. volt(csütörtök) stb…gondoltam majd hétfőn.erre reggelcsörög a telefon hogy most elmegy a net 1perc és vissza gyun toljam le a tesztet……megtörtént és lett megint 5mbit :DD mondtam köszi mester isten vagy…erre aszondta sorry ennyi a max, beszélt már a főnökkel is de nem tud már mit kitalalni és nemlehet…érdekes..o_O. enny1 a story és most ugy ál a net hogy 300k val lassab mint elötte…:D. és ez a “8”mbit es balhé havi 14 ropiért!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.