Mokusfesztival, masodik este.

A belgak beszaras jok voltak. Kar, hogy csak a Kodaly darabjukat vettem fel (megy majd Youtube-ra), a sajat valasztas egeszen kulonlegesre sikeredett. Szerintem mi is jok voltunk, boven befoltoztuk a gyorstanulaskor a hirnevunkon esett csorbat.
Vacsi utan edessegre vagyva betertunk a Szechenyi teri cukraszdaba. Vettem egy tiramisut, majd miutan ketten is konstataltuk, hogy romlott, visszavittem. Az uzletvez szerint ugyan nem volt romlott, de kaptam cserebe 2 kokuszos sutit. Ezek viszont a konret peneszedes konkret jeleit mutattak, ugyhogy kikoptem ami a szamban van (Jul es Konczy szinten ezen a ponton dobta ki az ugyanott vasarolt fagyit), es surgosen Jagerrel vettuk elejet a gyanitott szalmonellanak. Ez viszont az antihisztaminom hatasat utotte ki ugyhogy most vervoros szemmel es nagyon bedurrant orrnyalkahartyaval doglok a szallason.
Holnap meg egy fordulo, aztan este haza ioho.
Flashing news: eleredt az eso! Talan hasznal kicsit.

2 hozzászólás “Mokusfesztival, masodik este.” bejegyzéshez

  1. Miért nem írod oda, hogy mindez Pécsett történt a Széchényi téren? Hadd találja meg, aki rákeres! Én mindenesetre keresek valami pécsi panasz-site-ot, és mindjárt benyomom a linket!

  2. Konkrétan http://www.pecs.hu nem működik, kihúzta a takarítónő hétvégére a szervert.
    Konkrétan az “Európa Kulturális Fővárosa – Pécs, 2010” link sem működik. http://www.pecs2010.hu/
    Se ping, se pong
    Hát igen: kulturális főváros 2010, romlott sütivel, nem működő szerverrel…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.