Fotoblogger levelnehezeke.

[tags]on the road, seenoevil, canon, eos 300d, lisboa, portugal[/tags]
Az IXUS. II mar utazas elott, az EOS 300D most gyaszolt be, kamera nelkul maradtam. Eloszor is: aki mondta, hogy fotozzak sokat, annak innen uzenem, hogy “nem”. Masodszor: a picsaba. Harmadszor megoldason persze torom a fejem, mindenekelott a szinte remenytelen “szervizeles 1 napon belul” opciot probaljuk meg korbejarni. (A hiba egyebkent nem durva, egyszeruen csak elettartama vegehez ert a mechanika.) Utana jon a 400D vasarlasanak fontolora vetele. Negyedszer: a picsaba.

Update: Leltunk fotosbolt, ahol is osszeult a Szaktanacs (a Szaki meg a Nyelvek Tudoja), majd a Szaki egy gyogypillantassal megallapitotta, hogy a shutter mechanika halott. (Nyelvek Tudoja szorgalmasan forditott.) Segitsegere lehetett a kamera felforditasakor abbol kieso letort pocok, nyilvan a shutter darabja, meg a teny, hogy a shutter nem mukodik. (Meg jo hogy penzt nem kert erte.) Es most jon a vicc: a szerviz csak hetfon van nyitva, de mindegy is, mert nem Lisszabonban van, es kb. 10 napig tart. Az EOS 300D nem itt lesz megjavitva.

3 hozzászólás “Fotoblogger levelnehezeke.” bejegyzéshez

  1. ha ezek utan (khmmm) maradsz a canonna’l, van iten egy ilyen izé, eladó levélnehezékem nekem is. nem tudom hany expo van benne, nincs CF kartyam :)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.