Eladó: Canon EOS 300D + Canon EF-S 18-55 mm (kit) objektív. (Hibás mechanikával.)

weeklyshot featuredÚgy döntöttem, hogy (fájó szívvel bár, de) megválok a Canon EOS300D kitemtől, ami sokáig szolgált hűségesen meg minden, de most őgy adódott, hogy nincs keret megjavíttatni.

Nem árulok zsákbamacskát (minek tenném, itt a blogon főleg): a gép nem működik, a tükörreflex mechanika tönkrement Lisszabonban. Ezen kívül mindene hibátlan a hackelt-upgradelt szoftvertől kezdve a védőfóliázott LCD kijelzőig, a mechanika cseréje pedig (múlt héten voltam a szervízben) 50 ezer forint körül van.
Vazaar featured
Akkor van tehát értelme megvenned, ha van kedved a Blahához elslattyogni vele és megszereltetni, vagy ha van egy EOS 300D-d, amiben mondjuk az elektronika gyászolt be, és a kettőből akarsz csinálni egyet.

Amit adok még a kitthez, az egy nagysebességű 2 GB-os Compact Flash kártya, amivel maximális felbontáson kb. 2000 képet tudsz csinálni. És persze az eredeti dobozt, doksit, mindent.

A Canon EOS 300D hivatalos oldalát (pl.) itt találod, itt pedig egy Digital Rebel teszt, ha esetleg nem tudnád, mi fán terem az eszköz.

Többezer képet csináltam az EOS 300D-mmel, ezek közül viszonylag sokat láthatsz a fotóblogon, íme a selection: erre képes a gép egy (két) amatőr kézben.

És akkor az ár. Egy EOS 350D kit (a 300D “gyereke”) jelenleg 137 ezer forint körül van. Ezért szerintem egy 300D-ért mondjuk a 90 ezer reális ár lenne, de ugyebár mínusz a szervízköltséggel kijövünk 40 ezer forintra, up front. Vagy nem tudom, világosíts fel.

Ha érdekel a cucc, írj emailt (lipilee ezen a domainen), vagy keress más utakon.

3 hozzászólás “Eladó: Canon EOS 300D + Canon EF-S 18-55 mm (kit) objektív. (Hibás mechanikával.)” bejegyzéshez

  1. Nemigazán látom át, mivel fogsz a jövőben,

  2. Szia!
    Érdekelne a 300D ha még aktuális….

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.