Farewell, AES Group.

Tegnap pont került a kilépési megállapodás végére, úgyhogy most már official: otthagytam az AES csoportban (aka. AES Cargo, Move One Relocations, Move One International Movers) betöltött IT vezetői pozíciómat. Hét év nagy idő, sokat tanultam szakmából és cégpolitikából (to say the least), és nem bántam meg se azt, hogy itt voltam hét évig, se azt, hogy most eljöttem.

Ami a jövőből tiszta, az a Dejahu (régi nevén Deja), amit mostantól rendbeszedünk és tolunk: rendszerfelügyelet, rendszerintegráció mindenen, ami Linux, miscellanious IT tanácsadás, és mindenféle hosting (web-, szerver-, you name it) — a gárda adott.

Ezen kívül személyesen persze körbenézek, hogy milyen lehetőségek vannak alkalmazottként a mai világban — ha úgy adódik, újra munkába állhatok. (Javaslatok jöhetnek.)

A szokásos emailcímek és IM kontaktok pedig továbbra is élnek: gergo.lippai a deja pont hu domainen (munkaügyben), lipilee a lipilee pont hu domainen (személyes ügyekben), gergo.lippai Skype acc, lipilee a jabber pont org domainen Jabber protokollon, 29533018 ICQ-n, és a személyes emailcím, ha még nem győzött meg valaki, hogy ne használd az MSN-t. (Nekem mindegy: Bitlbee powwa!)

Ha kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, privátban kérdezz, részletek sör mellett.