Ömlesztett post: mozi, lakás (kijárat a konyhábl, bejárat a szobába, lyuk a falon), g33ker, blog.

Először is: Kingdom of Heaven, megvolt. (Nem volt egyszerű menet: először Jul apja lopta vissza tőlünk titokban, aztán sikerült birtokába jutnom — mp4-ben, amit a DVD-lejátszóm nem esz. Maradt a téka.) Hiszed vagy nem, van valóságalapja! Innen indulsz, ha érdekel. Amúgy meg Orlando Bloom nem tudom mit keres egy ilyen filmben, fogadok celofánból volt a kardja, hogy elbírja. De komolyan! Karddal együtt 60 kiló.

Aztán: tegnap felszereltünk 2 polcot a konyhában. Kép majd ha lesz, de nagyon szépek: üveg (ráadásul füst-!) és alumínium, classy. A felső kiállítási jelleget fog hordozni: 30 éves whisky üvege (a tartalmából talán még mindig van valami bennem és Ubiban), kedvenc Porto üvege, ilyesmik. Olyan ez, mint a fotóblog, emlék kötődik hozzá.

Aztán: találtam egy működő 40 gigás vincsit. (A statiszika valójában: találtam 2 kicsit rossz vincsit és egy nagyon rosszat, amitől a teljes USB stack megfeküdt. És találtam egy működő 40 gigásat.) Maxtor, de hibátlan! (Most futott le a r/w badblocks, kb. 5 óra alatt.) Nem semmi hangja van, szerintem a legyeket és a denevéreket simán eltöri. Továbbá (újra meg-) találtam egy régi hűtőbordát, léghűtéshez. (Rendrakás, that is.) És kipakoltam a gadget-fiókunkat is, most már csak kb. 10 kilónyi cucc van benne az angol szabványú töltőtől a 4 éves webkamerákig, és irtózatos mennyiségű USB-kábel. (Mindenhez kapsz egyet. Dobd ki!) Ja, és az USB-IDE átalakítót, ami lehetővé tette a stack megfektetését vincsi által.

Aztán: ugyan nekem nincs artikulált véleményem a témában, tudom, hogy az olvasóim egy része hippi, úgyhogy ha máshonnan nem, innen tudd meg, hogy hétvégén tüntetnek Pécsett a NATO-radar ellen. Komolyan elgondolkodtam, hogy lemegyek egy “Nincs véleményem” táblával.

Ázzek, elkések próbáról. Inet. Mindigezvan.

Egy gondolat “Ömlesztett post: mozi, lakás (kijárat a konyhábl, bejárat a szobába, lyuk a falon), g33ker, blog.” bejegyzéshez

  1. Pontatlan allitas, utananeztem, orlando 183 centi, ergo nem lehet hatvan kilo. Kard valoszinuleg muanyag, bar egy kardot en is elbirok, pedig en normal esetben hatvan kg alatt vagyok. Az mas kerdes, hogy felemelni nem birom:)
    Kulonben is, egy ij-tegez kombinacio sem konnyu, azt is elbirta, sot, ugralt is veluk.
    (A Legolas fanclub kommentjet olvashattak.)

    maxtor negyvengigas vinyo szerintem meg az en otthoni asztali gepemben is van egy, tokeletesen mukodik, szolj, ha mar ertekes antikvitasnak szamit, ebben az esetben szivesen ertekesitem…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.