Mozi: Hitman. (És Nobody’s Fool.)

Tegnap Nobody’s Fool itthon, ma Hitman moziban (!).

A Nobody’s Fool-ról nem írtam még ehelyütt, pedig sokszor láttam már, egyik kedvencem a kicsit csehovi sehova-se-haladásával, aminek a végén persze Sully előtt felcsillan, hogy végre kezdhet valamit az életével, megérte olyan sokáig jó embernek lenni. Melanie Griffith hangja kicsit idegesítő, a cicije szép. Buce Willisnek pedig haja van a filmben, hiába, a 13 év az 13 év.

A Hitman pedig jó. Bourne kicsiben, annyira nem pörgős, de azért kicsit igen, kétszer nem nézed meg, de egyszer azért igen, a kis orosz csajszinak pedig dögös teste és (megintcsak) szép cicije. Speciel Agent 47 szerepére találhattak volna mokányabb csávót is, és különben is: Timothy Olyphant, wtf, micsoda név ez? Irány vissza Középföldére, haver. (Most nézem a feleségének a nevét: Alexis Knief. Micsoda család!)

Utána hosszú kihagyás után kedvenc mid-profile helyem, a Café Díva: saláta és a jófajta forrócsoki vaníliafagyival és (valódi!) tejszínhabbal. Biztos említettem már, hogy a Díva nem a MOM-ba való hely, jobb annál. Most az új belső dizájnnal ez még inkább így van.

For my mozi tag records, az utóbbi időben Michael Palin utazási DVD-it nézzük a hétvégi reggeleken (már amikor tehetjük), eddig teljes egészében megvolt az Around the World in 80 Days, és félig a Pole to Pole. Érdemes ezeket nézni, mert viccesek. A Pole to Pole még jobb, mint a 80 Days, látszik, hogy belejött a faszi. (Régen még tévésorozatként toltam őket a Magyar Tévé műsorán, de óhatatlanul kimaradt egy-egy rész, így meg kávé és süti közben nézhetjük — ideális.

Laptopon, munka közben pedig Family Guy, jelenleg a második évfolyam vége felé. Hullámzó véleménnyel vagyok róla, a South Park egyenletesebben kurvajó, de persze a Griffinek is kellemes perceket tudnak szerezni.

Nyooltube-ot szolgáltató gép egészen konkrétan eldobta a hálózatot, és egyelőre nem volt erőm, hogy kikeljek a kanapéból és helyrehozzam. (Kb. 2 méterre van tőlem.) Ndiswrapperes WiFi-zsugák, szevasztok. (Veszek bele egy Atherost.)

2 hozzászólás “Mozi: Hitman. (És Nobody’s Fool.)” bejegyzéshez

  1. ndiswrapperrel emlékszem régen sokat szívtam én is. Megy is, meg nem is.
    A hitmanre kiváncsi vagyok. A Blood Money játékot végignyomtam. Utáltam is, mert nem lehetett abbahagyni. :-)

  2. mézes díva kávé a legfinomabb. momparkban szerintem pont jó helyen vannak, csak az zavaró, hogy a mozipénztár szájában van a kávézó. az új dizájn is eléggé rendben van.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.