LG Viewty. (Nem teszt.)

Felcsigázott az LG Viewty. Köztudott tény, hogy évek óta ugyanazt az ócska Nokiát nyúzom, mert egyszerűen nincs olyan, ami tudna mindent, ami nekem kell. (És akkor persze arról még nem is beszéltünk, hogy olyan sincs, ami nem vendor lock-in, ugye.)

Ettől függetlenül azért megnéztem ezt a kis cuccot, mert érintőképernyős, á la iPhone, és szerintem néz is ki olyan jól, de persze erről nem érdemes vitatkozni.

  • A weboldal Sun szerveren fut, nem mintha ez releváns lenne.
  • Szomorú, hogy a mobilboltokban milyen állapotban tesznek ki ilyen kütyüket. Én éppen T-Mobil üzletben néztem meg, és hát a kamera le van ragasztva celluxszalbazmeg, hogy a köcsög magyar ne forgassa csak úgy, persze le van láncolva, és valami csoda folytán (nekem több szerencsém volt, mint Willnek) volt benne akksi és nem csak képernyőre ragasztott fólia – elvégre ennek a telefonnak a képernyője a lényege.
  • Ami nem is ártott, mert így láttam a legnagyobb baromságot az eszközben: hiába az érintőképernyő, hiába az iPhone-osan faszányosan gördülő menük, ha közben SMS- meg jegyzetíráshoz egy számbillentyűzetet dob eléd, amin aztán ugyanúgy kell pötyögnöd, mint ha tényleg számbillentyűzete lenne: b betű 2 pöty, stb. — mi értelme a tartalom szerint változó kijelző-beviteli mezőnek, ha ilyenkor nem egy rendes szöveges billentyűzetet kapsz?

Valaki Viewty-tulaj, lehet ezt állítani valahol? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ekkora baromságot csinált volna az LG. (Vagy a Symbian, vagy aki fejlesztette az ui-t.)

Update: És tényleg nem! Köszi Malasz, akkor most meg kell egy ilyen kütyü, vagy mi.

5 hozzászólás “LG Viewty. (Nem teszt.)” bejegyzéshez

  1. Azóta rájöttem, hogy például Saturnban minden kipróbálható.
    Egyébként én is kb fél éve küszködök telefon és/vagy paradigmaváltással, és úgy néz ki, hogy E61i lesz belőle.

  2. köztudott tény? safranek jöjjön csak közelebb!

  3. Van rajta QWERTY is, de csak az elfordított képernyőre fér ki. Azt most nem tudom kapásból hogy sms-hez is jó-e… (kicsit idegesítő kezelni a telót amúgy)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.