Yonekem megint nem.

Azon már rég felülemelkedtem, hogy egy 8 Mbps csomagot fizetek, és cserébe kicsit több, mint a negyedét kapom. Ami most különösen zavar, az a ping, ami gyakorlatilag ellehetetleníti az érdemi munkát.

Kaptak is egy csillagot (ahogy elnézem, ez az átlaguk, gratulálok fiúk), és beizzítom a Voda kütyüt, szevasz.

(Hogy kell kiugrani egy ilyen fos minőségű, de hűségnyilatkozatos Yoneked csomagból?)

10 hozzászólás “Yonekem megint nem.” bejegyzéshez

  1. Panaszkodtál már nekik (hivatalosan, üfsz-ot megkeresve), hogy a 8mbit az csak 2? Addig sok esélyed nincs ám a kiugrásra.

  2. ha a Voda kütyü a 3G kártya, akkor sok sikert hozzá. Nálunk (cégnél) az van, yo ha 4/10 amikor 3G-n megy… :( (szóval pannon)

  3. Gege, ez az Voda 3G. nekem teljesen jól működik. olyan helyről neteztem már vele, ahol a Pannonnak egyátalán nem volt térereje (beszélgetni se).

  4. Ez persze nem perdöntő, mert minden szolgáltatónak máshol jó… (Máshol van pl a célcsoport…) És ne gyere azzal, hogy te a Börzsönybe akarsz netezni minden nap :)

  5. Írásos panasz, esetleg kombinálva azzal, hogy downgrade-elnél 2M-ra occsóbbért. Ez elvileg jár ha tényleg masszívan szar a net. Biztos benne van a szerződésben mi az elégtelen szolgáltatás, vagy ezt a fogyvédők is meg tudják mondani.

  6. Múltkor egyébként pont telemarketingen keresztül akartak átcsábítani a szuper yo neked-re. Aztán mondtam, hogy nálad nézezzenek már szét egy kicsit (keresel -> yoneked -> megnyomod), meg gyorsan mondta egy-két példát.. :D
    Még mindig freestart-euroweb-invitel. Lassan a 3 év alatt összesen kétszer nem volt net.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.