Kis Vuk, reakciók.

Érdemes a Filmdroid Kis Vuk Képek postjához írt kommenteket végigtúrni. Nem is tudom, hogy netes életem során láttam-e már egyszer is olyat, hogy valamiről 70 kommentből (ennyi van jelenleg) egyetlen pozitív vélemény se legyen, mindenki szidja a szubjektumot. (Egy darab van, amiről nem tudom eldönteni, hogy a cucc rendezője írta álnéven vagy irónia.) A teljesség igénye nélkül:

Ez valami pécés lövöldözős játék, ugye? Kár, hogy ilyen szar a grafika, kedvem lenne szétlőni a nyulat.

Ez nem a Firefox 3 promója?:)

Hát ez fos. A két éves GeForce 6000-esem alatt a Doom3 jobbat produkál, real time-ban.

Szerintem reggelente fejenként 5 felessel és két kéztöréssel indult az cgi stáb munkája, másnap meg mindig hívtak a bokrok küzül újakat.

Esküszöm, ilyet 20, csak hobbi szinten 3D animációval foglalkozó műegyetemista is tudna csinálni! Ennyire kevés pénz volt, ennyire lenyúlta valaki, vagy csak ennyire béna emberekkel dolgoztak? Ez igénytelenség, hogy mer bárki is ilyet kiadni a kezei közül?

Made in China.

Az animációra alkalmatlan figura akkor is alkalmatlan marad animációra ha a góré samesza rajzolta. Figuratervezés elkúrására nincs mentség, az mindennek az alapja. A fos modellapokat már az elején vissza kellett volna gyűrni abba a fényesre nyalt seggbe amelyik kiszarta. Pont.

a faszomat ebbe a szarba

És végül a reménykedő:

nem lehet, hogy ezek még nem a végleges renderelt képek…? ettől függetlenül valóban hulladék…

A Kis Vukot április 17-én mutatják be, IMDb oldala itt. (Eszerint Angliában is be lesz mutatva? OMG.) Rendezője a “hazai tévés sikerkovács Gát György” (© SG.hu), a szereplők között ott van Gálvölgyi, Bodrogi, de még Eric Cartman is.

A jelenleg elérhető képek alapján tényleg felháborítóan szar a grafika, de abban is igaza van a békésebb hozzászólóknak, hogy az értetlens ártatlanság vélelme szem előtt tartásával legalább a premierig várjunk a masszív fikázással. (Ez az a film persze, amire az előzetesen kiszivárgott képek alapján a kutya se megy be pénzért, de vannak más megoldások is.)

Az SG.hu cikke (hol vannak a clean url-ek, srácok?) szerint a film költségvetése másfél milliárd forint, ebben 16% (240 millió forint) állami támogatás van, vagyis akármekkora szar, a te pénzedből is van. És itt találsz Index cikket, trailerrel, aminek egynél többszöri megnézése maradandó agykárosodást okoz.

Itt jut eszembe, hogy az Egon és Dönci milyen véget ért? A trailer alapján az is iszonyatos lehetett, bár a Bebe tévénél biztos jobb.

7 hozzászólás “Kis Vuk, reakciók.” bejegyzéshez

  1. egon es donci szerintem fasza feature volt, bar a hang eleg idegesito volt

  2. Ez már karácsonykor kiszivárgott, fent volt a neten a trailere is. Azt hitték/remélték/hazudták, hogy kész lesz a film, és a promó holmik (társasjáték, puzzle stb.) már a boltokba kerültek, hogy a nagy eladási rohamról ne maradjanak le. A mozi még sehol nem volt, de Vuk figurás szarokat már árulták. Már akkor is hangosan sírt mindenki. Mellesleg még az is lehet, hogy kész is volt karácsonyra a mozi, csak éppen nem mutatták be. Ami érthető, mert a Macskafogó 2-vel egy időben igazi öngyilkosság lett volna. Mondjuk így is úgy is az lesz, mert egyszerűen felháborítóan szar. Megérdemlik a bukást, örüljenek, ha nem verik meg őket a régi rajongók. Vagy Dargay Attila tisztelői.

  3. Azt kell mondani, hogy másfél milliárd filmre, akármire is ma magyarba’ kiveri a biztosítékot. Már bocs, de volt egy Vuk, eleve botrány, ahogy a karakterekkel bántak. Ráadásul akárhonnan nézem, ez egy remake. Szóval 1.5 mrd huf az kurva sok. És egy komplett nagyjátékfilmnyi ebből az én pénzemből megy bele. Ilyenkor horgad fel bennem hogy most akkor minek drukkoljak, hogy ez a műmanga agysorvasztó szar bukjon akkorát, hogy belereccsen, vagy hogy legyen minél több agyhalott, aki megnézi, hogy legalább a pénz ne hiába dobassék ki.

    de döntöttem. Bukjon. :)

  4. Ja, mellesleg a film kész kell legyen már, ha még csak most rajzolgatják, akkor nem lenne belőle mozi időre.

  5. Mondjuk azért ha egy rajzfilmet az igénytelen grafika miatt meszelnénk el, akkor senki sem nézne Southparkot… :)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.