Gyanítom.

Azt, hogy ki volt a felelős, még vizsgálják – tette hozzá a sajtóreferens.

Ha a kijelölt gyalogátkelőhelyen elüt egy kamion egy gyereket, olyankor mit kell vizsgálni azon, hogy ki a felelős? De most komolyan. “A kijelölt gyalogátkelőhelyen szabálytalanul átkelt…” WTF?

6 hozzászólás “Gyanítom.” bejegyzéshez

 1. gsuveg szerint:

  kinn becsben ugy met at a gyalogos a zebran, mintha a jardan menne. MEG SEM ALL. Ha jon az autos, akkor szepen idoben nez, hogy hopp egy gyalogos. Es megall. Ha haromszor eljatsza, hogy ilyesztegeti a gyalogost, akkor uttana ugrik a jogsi.pont.

 2. GeGe007 szerint:

  igen, ezen morfóndíoztam én is tegnap… a másik se semmi, az meg szabdlábon védekezhet. Az ilyen helyben felkéne húzni az első fára. A KRESZ-ben is benne van, a gyalogátkelőhelyet úgy kell megközelíteni, hogyha lelép a gyalogos, akkor megtudj állni.

 3. Boca szerint:

  _Elvben_ ha féktávolságon belül lépsz le a zebrára, te vagy a hunyó. Gondolom ezt vizsgálják. Ugyanakkor vicces dolog lenne erre hivatkozni egy olyan országban, ahol nem alakult ki a zebra európai megközelítésének kultúrája.

 4. GeGe007 szerint:

  az oké, de a megközelítés sem mindegy. Valószínüleg úgy volt vele, hogy úgysem lép le elém.

 5. lipilee szerint:

  ha 80-nal ronyózol lakott területen, akkor mennyi a féktáv?

 6. will szerint:

  arról volt szó, hogy elsodorta a kamion őket. simán lehet, hogy a kamion vontatója már áthaladt a zebrán, utána elkezdett befordulni egy valahova, és a néni mégis ráment a zebrára a gyerekkel, mert nem gondolta, hogy még be fog lengeni a pótkocsi fara. csak tipp. de adjunk már esélyt a kamionosnak is, ne feltétlenül abból a százhúsz kamionból ítéljünk, aki eddigi életünkben köcsög volt velünk.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.