Hát van ilyen?

talib

Kivételesen nem a helyesírási hibákon lolkáztam be az Indexen, hanem az alcímen. Hogy vadásznánal a magyarokra a tálibok? 2, azaz két haláleset után? Szegény amerikai katonák mit mondjanak?

Hogy egy kicsit eljátszadozzunk a gondolattal, ha odamész valahva a megszálló szövetségeseként (mi mást csinálni) megszállni, tulajdonképpen nem kell meglepődni azon, hogy a megszálltak, pláne ha fundamentalisták, vadászni fognak rád.

De azért küldjünk ki bizottságot mert az fontos, hátha megállapítják majd, hogy Afganisztánban veszélyes dolog katonának lenni, és hogy a hadseregben időnként meghalnak emberek, ezért fizetik őket. Remélem ez a hír valahogy megüti a nemzetközi sajtót, hogy megint röhögjenek kicsit a hülye magyarokon. “A magyarok felfüggesztik a katonai tevékenységüket Afganisztánban, mert rájöttek, hogy veszélyes,” ilyet legutóbb Monty Pythonban láttam, közvetlenül azelőtt, hogy Luigi Vercotti és testvére megpróbált védelmi pénzt szedni a páncéloshadosztály fejétől. Jaj, lehet, hogy most az következik itthon?

3 hozzászólás “Hát van ilyen?” bejegyzéshez

  1. egyébként tényleg vadásznak a tűzszerészekre, de nem csak a magyarokra. Index is tud ám “jókat” írni néha.

  2. Aznap mikor a magyar meghalt, asszem 9 amerikai katona lelte halálát, és további 7 megsebesült, különböző cselekményekben, ők is Afganisztánban. Esküszöm, Sky-on láttam.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.