Babszem status: ultrahang és babahordozó.

Tegnap, mielőtt próbán eltörtem egy dobverőt (business as usual) és mielőtt a spanyolok kiejtették a németeket (ráadásul Balázs Pali góljával!), beszereztünk egy ultrahangot és egy hordozót.

Az ultrahang uralta a délutánt: a fehérvári úti rendelőben a lelkes helyettesítő kollegák önhatalmúlag kitalálták, hogy rokon mostantól nem lehet bent az ultrahangon — ha apuka ezért vett ki szabit, hát azt sajnálják. A dolog érdekessége, hogy a kórházi adminisztratív személyzet (pl. a betegirányítóban) erről nem tudott, tehát tényleg a helyettesítőnek beállt ultrahangosok partizánakciójáról lehet szó, ami legalábbis érdekes. A dolgot eszkaláltuk, remélhetőleg (a többi rokon érdekében) rákoppintanak a lelkes szabályalkotó dolgozók orrára, de időnk nem volt az eszkalációt megvárni, így jobb híján bejelentkeztünk gyorsan egy 4D ultrahangra, aztán elrongyoltunk a múlt pénteken berendelt babahordozót átvenni.

Babahordozóban a geek választása a Maxi-Cosi Cabriofix terméke, bár a “fix” utótag némileg megtévesztő, mert Isofix talp nélkül vettük meg. (Merthogy nincs Isofix illesztőpont az Erdészben.) Az okok:

  • Mindenféle tesztgyőztes termék, biztonságosnak mondott, még az illesztőtalpak nélkül is.
  • Van hozzá Isofix talp és nem isofix talp is. (Ha esetleg később kéne.)
  • Egy csomó babakocsival kompatibilis, csak rápattintod és kész.
  • Jó könnyű. (Nem utolsó szempont, ha apuka dolgozik és anyuka cipeli a gyereket.

A hordozót racecar red színben vettük meg (ezt csak én hívom így, a hivatalos színkombó a “Tango Red”), nagyon vagány, reméljük a kiscsaj is így fogja érezni.

A 4D ultrahangról pedig megint kaptunk képeket, ezek jönnek majd a nap folyamán.

Update: Felkerült a kép is!

2 hozzászólás “Babszem status: ultrahang és babahordozó.” bejegyzéshez

  1. Nekünk hordozó/ülésben a Römer termékek jöttek be. A 4D képeket meg várjuk kiváncsian.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.