Miért hagyom ott a Raiffeisen Bankot?

Mert az elmúlt fél évben “OK” bankból gagyi bankká downgradeltek:

  • Főszámláról alszámlára utalás (tehát bankon belüli utalás minősített esete) nem instant. Ha este 5 után utaltál, másnap reggel zajlik le a tranzakció. Ha péntek délután utaltál, csak hétfőn. Ha a bankkártyádon biztonsági okokból nem tartasz pénzt, de hirtelen kéne, akkor úgy jártál, válts bankot. Röhej.
  • Netbankon betétet lekötni lehet, de feltörni nem. Praktikusan ha nem szeretsz telebankolni (vagy horribile dictu nincs is telebank aktiválva a számládhoz) és nem tudsz bemenni egy bankba, úgy jártál, nem jutsz hozzá a pénzedhez. Röhej.
  • Nem lehet ATM-en pénzt befizetni. Régen lehetett, de letiltották. Röhej.
  • A netbankjuk pont akkor döglik le (“connection was reset”), amikor a legnagyobb szükség lenne rá.

Jelenleg esélyes a BB és a Citi.

5 hozzászólás “Miért hagyom ott a Raiffeisen Bankot?” bejegyzéshez

  1. CIB bank esetleg? [online szamlacsomag ~150HUF/ho, az altalad reszletezett dolgok pedig netbankon keresztul ingyenesek]

  2. A CIB min hullik el?
    Én vagy 3-4 éve elégedett ügyfelük vagyok…

  3. Azért nem vagy ellátva sok jó lehetőséggel… Most még nem tudod, de a többi is ugyanilyen szar :) Az egyiknek a java kliense szar, a másiknak a szolgáltatásai, a Citi olcsó ha pénzes vagy, de kurva drága ha nem, vagy neadjisten elfelejtetted az adott havi x összegű utalást, hogy ingyér legyen. És amúgy is vannak komoly problémák a szolgáltatás-portfólióval. A BB az egyik legszarabb bank magyarországon, már ami a belső működését érinti, nem hinném, hogy ügyfelek felé másképp menne, marad az MKB, a kh vagy az Unicredit, egyik se nagy cécó, de szerintem inkább ezekből válassz, ha a többi kiesik.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.