Kávémellé Weekly, aka. lipilee.hu/kv – a hetilee.

lipilee.hu/kv

Régóta bénáztam valami megoldással, ahol az általam érdekesnek talált cikkeket, oldalakat, videókat, fotókat osztom meg az érdeklődő nagyérdeművel. Választásom már rég a Paper.li-re esett, ami azt illeti még Martina előtt… Csakhát a bénázást tényleg kéretik literally venni, képtelen voltam beállítani rendesen a forrásokat: vagy én vagyok (voltam) hülye, vagy a Paper.li, vagy (erre van a legnagyobb esély) nem úgy használom, ahogy Svejcbe’ elképzelték, de először lett egy update-elhetetlen, törölhetetlen “kvmelle daily” (ez még most is ott van az accountomban), aztán egy “kvmelle weekly”, amibe nem az és nem úgy került bele ahogy szerettem volna… Így aztán nem volt olyan hetilee edition, amit jó szívvel publikba csaphattam.

Until now.

A működés faék egyszerűségű: amit Twitteren hashtaggel látok el, az következő hétfőn bekerül a szelekcióba.

Talán adok majd hozzá más forrásokat is. Talán valaki megmondja a kommentben hogy hülye vagyok, és ezt nem így kell használni (svejciül). Talán valaki megmutatja, hogy pont erre a felhasználásra mi a tökéletes web app. Valószínűleg mindegyik esetet leszarom, ez nekem most így jó, akinek nem tetszik, olvasson Webisztán Weekly-t. (Egyébként tényleg: olvassatok Webisztán Weekly-t! Is.)

Ja igen, és a témaválasztás!

Témaválasztás olyan kifejezetten nincs. Illetve kifejezetten nem feltétlenül és szorosan szakma, hanem minden, amit netes jártamban-keltemben érdekesnek találok. Ezért aztán nem feltétlenül nem szakma, hiszen a szakma érdekes. Az eheti (második! pilot-!) számba így aztán (a példa kedvéért) Ray Kurzweil és a LinkedIn sztori mellé be tudott kerülni egy fasza úszómedence dizájn és Chris Harris fantasztikus car pr0n videója Horatio Pagani saját autóiról.

Na meg a címválasztás.

Mi más lehetne? Az ember tömegközlekedésen és kávézás közben olvas híreket. A #tomegkozlekedesmelle meg elég hülyén néz ki, nem igaz? (Mondjuk békávémellé éppen lehetne…)

Lényeg a lényeg: figyeljétek Twitteren hétfő reggel, iratkozzatok fel, vagy lipilee.hu/kv, vagy csak nézzétek itt a sidebarban (bár nyilván az a legbénább).

szórakozást kávézást!