Social distance running 2, napfelkelte előtt.

A karanténfutás egyébként előző nap kezdődik: tegnap elmentem este 9-kor aludni, hogy a ma 5:30-as kelésre ne úgy gondoljak mintha a seggemen lenne, hanem frissen-fitten pattanjak és 6-kor már autózzak Ransdorp felé. (Reggeli kávé nélkül!)

A második lépés a megfelelő parkolóhely: valamire való karanténfutáshoz kellően remót starthely kell, ez Hollandiában eleve elég nehéz ugye — ennyire futotta:

(Bár látszólag rengeteg parkolóhely van itt, nem merek akárhol megállni: az útszél nagy része ilyen dijkföld, ráállsz az autóddal és mire visszajössz félig a csatornába süllyedt laza földestül az egész. Szerencsére vannak kis egyautónyi aszfaltozott öblök ahova kicsit nagyobb bátorsággal álltam meg; ezek elvileg arra vannak hogy ha jön szembe a kombájn legyen hova lehúzódni, de úgy döntöttem hogy szombat reggel 6 és 7 között talán nem okozok torlódást ha odaparkolok.)

Ezután viszont, és még mindig napfelkelte előtt, már futottam is! Azt is eldöntöttem-megfigyeltem, hogy mivel igazából egy lélek sincs, jövő héttől akár eggyel nagyobb távval (==hosszabb idővel) is megpróbálkozhatok.

Ma még egy ugrókötelező gyakorlat és erre a hétvégére jó vagyok edzéssel!