4 hozzászólás “Voda+Gutsy.” bejegyzéshez

  1. én már upgradeltem, az új kernel (2.6.22-14-386) nálam törött kapásból, de amúgy minden stimmel. szóval most upgradelt cucc fut az előző (2.6.20-16-generic) kernellel
    meg vicces módon szétcsúszott upgrade közben dobott néhány hibaüzenetet és lepusztult az update-manager, mintha valami nagy gáz lenne, aztán toltam egy dpkg –configure -a meg egy restart és kiderült hogy semmi gáz ;)

  2. Kezdő linuxosként “természetesen” rendesen szopok a Gutsy-val. Vagy a Ralink-el. Vagy a home gatwayel. Vagy valami akármivel, mert igazán ezt sem tudom… Egyszerűen sehogy sem akar konnektálni a wireless modemhez az ASUS WL167-G usb adapter.

    Illetve talán még konnektál is, de szar ip címet kap. Áh esélytelen, hogy így legyen hálózatom… Majd egyszer, talán karácsonykor, ha lesz kis idő, akkor újra megpróbálom. Pedig de felejteném a windowst. Legalább egy kicsit:)

  3. syncro, Ralink+Gutsy problémára itt találsz lépésről-lépésre megoldást. Pont tegnap csináltam végig, teljesen egyértelmű és működik. (Tudom, nem grafikus felület, de ezen kívül minden egyszerű rajta.)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.