A Google+ már menő.

Érdekes, hogy egyre inkább legitim szociális platform a Google+. Ezt nem azért mondom, mert egyrészt az androidportal.hu Google+ közösségben rövid idő alatt több, mint 800 tag jött össze és az összes szociális platformot összevetve a legkonstruktívabb fórum (itt most épp Android geekeknek) valódi élettel és aktivitással, és nem is azért, mert saját újévi fogadalmam is az, hogy rendbeteszem a G+ köreimet és elkezdem sokkal aktívabban használni (a Google+ közösségen kívül persze, amit napi szinten forgatok).

A fentiek mellett viszont tegnap még maga Guy Kawasaki (a Guy Kawasaki) is a Google+ mellett állt ki, mondván:

…suck it up and get with Google+ already.

…És ilyesmit egyre többet olvasni.

Szóval emberek: a Google+ nem ciki többé. Cserébe nyílt, jól használható, és élettel teli. Tessenek megismerkedni vele!

9 hozzászólás “A Google+ már menő.” bejegyzéshez

    1. gyere be és nézd meg. több az élet, mint a FB közösségben. tudom, hogy ez egy réteg, de a lényeg, hogy nem csak ott lötyögnek a userek, hanem tényleg zajlik a párbeszéd.

  1. ezzen nem győztél meg arról, hogy a G+-on nincs élet :)
    lásd még: legalizáljuk a könnyűdrogokat, mert az alkohol is káros, és legalizálva van :)

  2. A könnyű drogokat legalizáljuk, az nem kérdés :)

    Én nem látok életet. Néha belépek, de nagy a csönd, igaz, csoportokba nem léptem be. Lehet, fog ez változni, de jelenleg csak az időmet viszi a G+

  3. Én kezdetek óta használom és nekem sohasem volt szellemváros. A trükk egyszerű. Kövess embereket, lépj be csoportokba amik érdekelnek. Ha twitteren nem követsz senkit az is szellemváros. Ha facebookon nem jelölsz be senkit az is…

    Ami az android és iphone appot illeti az mérföldeket ver a facebook appra.

  4. Nálam teljesen leváltott mindent, és igen, ha megfelelő időt szánunk rá, összejöhet olyan közeg, amiért érdemes ott lenni. Mára több ember követ vagy én követem őket 1,5 év alatt, mint Fbn 3,5 alatt. Arról nem is beszélve, hogy itt nem a meme baromságok mennek, hanem tényleg érdemleges témák. Inkább legyen kevesebb, minőségi bejegyzés, mintsem minden másodpercben ömöljön rám a hülyeség.

  5. “Cserébe nyílt, jól használható, és élettel teli.”
    a nyílt mire vonatkozik?

  6. Gondolom arra, hogy nem ismertségen alapul, hanem azt követsz, akit szeretnél. Ha ő nem akar, nem követ, de Te követheted.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.